Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ηράκλειο. Ημερίδα: «Μεθοδολογίες και εργαλεία αειφορικής διαχείρισης υδατικών πόρων»

 
afisa
 
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9:00΄, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Μεθοδολογίες και εργαλεία αειφορικής διαχείρισης υδατικών πόρων».

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της πράξης «Σχεδιασμός Ευφυούς Συστήματος αειφόρου διαχείρισης υδατικών δικτύων: Εφαρμογή στην Κρήτη – Smartwaters» του Προγράμματος GR02 του ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014, με Φορέα Υλοποίησης το Πολυτεχνείο της Κρήτης (και εταίρους τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών, το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης – Ενεργειακό Κέντρο Κρήτης).

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την πράξη «Καινοτόμες μεθοδολογίες διαχείρισης υδατικών πόρων για την προσαρμογή της κλιματικής αλλαγής και διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης – AQUAMAN» του Προγράμματος GR02 του ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014, με Φορέα Υλοποίησης το Πολυτεχνείο της Κρήτης (και εταίρους το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης, τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. και το Norwegian Institute for Water Research – NIVA).
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου