Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η «Trekking Hellas» σκοπεύει να επεκτείνει την παρουσία της στο Πήλιο με ετήσιες συναντήσεις στο Aglaida Hotel & Apartments στην Τσαγκαράδα

 
 
Ο κορυφαίος πάροχος υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, η Trekking Hellas, αναζητεί ενεργά να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην περιοχή του Πηλίου. Η περιοχή προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από υπαίθριες δραστηριότητες για τους ταξιδιώτες όπως πεζοπορία, σκι, ιππασία και θαλάσσια σπορ, και η Trekking Hellas ήδη προσφέρει εξατομικευμένα ταξίδια στο Πήλιο κατόπιν αιτήματος.

Η εταιρεία πραγματοποίησε την ετήσια συνάντησή της μεταξύ 20 και 22 Ιανουαρίου 2017 στο
Aglaida Hotel & Apartments, ένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Spyrou Philoxenia στη Τσαγκαράδα Πηλίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, η ομάδα έκανε πεζοπορία στα Καλντερίμια, ή αλλιώς στα λιθόστρωτα μονοπάτια που χρησιμοποιούνταν για να μεταφέρονται με τα γαϊδούρια, ξεκινώντας από το ξενοδοχείο και φτάνοντας ως την παραλία της Νταμούχαρης. Αυτό αποτελεί ένα από τα πολλά μονοπάτια της περιοχής που δημιουργήθηκε τον 18ο αιώνα και λειτούργησε ως βασικό συγκοινωνιακό δίκτυο εκείνης της εποχής.
 
Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες και η τεχνογνωσία της Trekking Hellas κλήθηκαν ξανά στις 27-29 Ιανουαρίου 2017 για το Press Trip για τον εορτασμό της 2ης επετείου του «Travel Bloggers Greece» στο Πήλιο, που διοργανώθηκε από τη Spyrou Philoxenia. Εκπρόσωποι της «Trekking Hellas» προσέφεραν σχετικές πληροφορίες και ύστερα ακολούθησε πεζοπορία στα πέτρινα μονοπάτια. Το Press Trip βοήθησε στην ανάδειξη των διαθέσιμων δραστηριοτήτων καθώς και στην ανάδειξη της περιοχής ως προορισμό για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 
«Ως εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων ασχολούμαστε ενεργά με το marketing με βάση τον προορισμό τονίζοντας τα σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στις περιοχές των συνεργαζόμενων με την εταιρεία μας ξενοδοχείων», δήλωσε ο Γιάννης Γρηγόρας, αναπληρωτής Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Spyrou Philoxenia. «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την «Trekking Hellas» η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων, καλύπτοντας 12 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα οι οποίες συνεχώς αυξάνονται», πρόσθεσε. Είναι μια επαγγελματική οργάνωση που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες προσφέροντας έτσι αξέχαστες εμπειρίες διακοπών», κατέληξε.
 
«Η Trekking Hellas αναζητά συνεχώς νέες, ενδιαφέρουσες περιοχές για τις υπαίθριες δραστηριότητες της προκειμένου να αναπτυχθεί και να επεκταθεί. Αυτή τη στιγμή αποτελείται από 12 περιοχές, 12 τοπικές επιχειρήσεις σε 12 από τις πιο εκπληκτικές περιοχές της χώρας για υπαίθριες εμπειρίες», δήλωσε ο Στέφανος Σιδηρόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Trekking Hellas. «Συγκεκριμένα στην περιοχή του Πηλίου, αναζητούμε έναν νέο, τοπικό επαγγελματία που να ασχολείται με υπαίθριες δραστηριότητες και με ένα συναρπαστικό σχέδιο, ο οποίος θα αναδείξει την περιοχή, ακριβώς όπως όλα τα άλλα ενεργά μέλη της οικογένειάς μας».
 
Ο όμιλος εταιρειών Trekking Hellas, στα τριανταένα χρόνια παρουσίας του, αποτελείται από 12 επιχειρήσεις και απασχολεί περισσότερα από 70 άτομα σε όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων της Ευρυτανίας, των Τρικάλων, της Αρκαδίας, των Ιωαννίνων, των Τζουμέρκων, της Αθήνας, της Λάρισας, της Λευκάδας, της Πάρνηθας, της Σαντορίνης, της Εύβοιας και των Δελφών. Η εταιρεία διοργανώνει προγράμματα για περίπου 20.000 Έλληνες και περίπου 1.800 διεθνείς πελάτες κάθε χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.trekking.gr καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter & Instagram).


πηγή: https://filoksenos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου