Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αλεξανδρούπολη. Εργαστήρι δημιουργίας θεατρικών κουστουμιών από ανακυκλώσιμα υλικά

 
 
Ελάτε να φτιάξουμε μαζί στολές και χειροτεχνίες από ανακυκλώσιμα υλικά! Πραγματοποιείστε τις πιο τρελές ενδυματολογικές σας φαντασιώσεις! Είναι εύκολο και πολύ πολύ διασκεδαστικό.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών και θα υλοποιείται κάθε Σάββατο απόγευμα στον πολυχώρο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης. Έναρξη 9 Νοεμβρίου στις 17:00...

Το κύριο μέρος του εργαστηρίου θα είναι κατασκευαστικό, καθώς τα παιδιά θα πρέπει να κατασκευάσουν από ανακυκλώσιμα υλικά τα κοστούμια τους και το σκηνικό της παράστασης, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα γιγαντιαίο διαστημόπλοιο.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να ωθήσει τους συμμετέχοντες στο να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, εργαζόμενοι σαν ομάδα, ακονίζοντας παράλληλα την φαντασία και τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες. Αυτό πρόκειται να επιτευχθεί μέσα από την δημιουργία μιας μικρής θεατρικής παράστασης με σενάριο γραμμένο από τα ίδια παιδιά με δικούς τους ήρωες τους οποίους και θα αναλάβουν στην συνέχεια να υποδυθούν.

Πληροφορίες και εγγραφές στο 2551036663. Περιορισμένος αριθμών θέσεων

Σχεδιασμός και επιμέλεια εργαστηρίων: Νίκος Καμπασελέ, ζωγράφος, απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών με μεταπτυχιακές σπουδές στα κόμικς (Master 1 και 2).

 
 
πηγή: http://alexpolisonline.blogspot.com/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου