Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Ταρίχευση σκαθαριών για μικρούς εντομολόγους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ)

 
 
Τη διαδικασία ταρίχευσης και διατήρησης σκαθαριών και άλλων εντόμων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν πληροφορίες για τα έντομα. «Οι μικροί μας φίλοι, που θα πρέπει να είναι άνω των 8 (οκτώ) ετών, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μικροί εντομολόγοι και να δουν λεπτομέρειες από διάφορα μικρά έντομα, που θα έχουν φέρει οι ίδιοι αλλά και οι ερευνητές του Μουσείου. Στη συνέχεια θα εξασκηθούν στην ταρίχευση των μικρών εντόμων με τη βοήθεια των εντομολόγων του Μουσείου», αναφέρουν οι άνθρωποι του ΜΦΙΚ.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του Μουσείου στα τηλέφωνα 2810-282740 και 2810-393630 (καθημερινά 09:00-15:00). Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και αύριο, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Για την παρακολούθηση του προγράμματος ισχύει η κανονική τιμή εισόδου στο Μουσείο χωρίς να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, ενώ για τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου είναι δωρεάν.

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου