Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Κοσμοπλημμύρα αναμένεται στην έκθεση "Ελλάδος Γεύσεις" στο Μετρό ΣυντάγματοςΚοσμοπλημμύρα αναμένεται στην έκθεση Με δεδομένη την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε η... πρώτη έκθεση ελληνικών τροφίμων με τον τίτλο «Αγροtierra 2013», η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ συνεχίζει να κινείται δυναμικά, στηρίζοντας πράξεις εξωστρέφειας, μέσω μιας νέας έκθεσης με τον τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις». Το ενδιαφέρον του κόσμου καταγράφεται ήδη τεράστιο και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή, λόγω και της εορταστικής περιόδου.
 

Πατήστε πιο κάτω για το blog και το site της έκθεσης
 
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Κάνοντας πράξη την στήριξή μας στα ελληνικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα καθώς και στο τουριστικό προϊόν, προγραμματίζουμε την διοργάνωση μιας νέας έκθεσης από την Δευτέρα 16η έως και την Τετάρτη 18η Δεκεμβρίου 2013, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, τον ιδανικότερο τρόπο με πάνω από 120.000 άτομα προσέλευση την ημέρα.
 
Θεωρούμε ότι όπως και με την έκθεση “Αγροtierra 2013” «βγήκαμε μπροστά», έτσι και τώρα, υποστηρίζοντας εμπράκτως τα μέλη μας, με την συμμετοχή μας ως διοργανωτές σε γεγονότα αξιώσεων, δίνουμε «ανάσα» στις σχέσεις των παραγωγών με το ευρύ κοινό της Αττικής.

  
Κύριοι στόχοι είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων
(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και η ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών.
(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα - υπηρεσίες μέσω των εκδηλώσεων των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων Φορέων και Αρχών που συμμετέχουν και στηρίζουν την Έκθεση."
 
Με αφορμή την διοργάνωση της έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Γιώργος Ανέστης δήλωσε: «Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και η προώθηση στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.
 
Για τον λόγο αυτό σου προτείνουμε, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του κορυφαίου αγροτικού συλλογικού οργάνου, της ΠΑΣΕΓΕΣ, για την προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, να συμμετάσχεις ως εκθέτης δίνοντας ώθηση στα προϊόντα σου στην καλύτερη αγοραστική περίοδο που είναι αυτή των Χριστουγέννων, παρουσιάζοντάς τα σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και τονίζοντας την ελληνική τους προέλευση. Η επιτυχία για τους εκθέτες είναι προδιαγεγραμμένη, με βάση τα στοιχεία που μας έδωσαν οι συμμετέχοντες της πρώτης έκθεσης και οι οποίοι αναμένεται να συμμετάσχουν και πάλι σε ποσοστό 90%».
 

πηγή: http://www.paseges.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου