Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Η μαφία των κυνομαχιών στήνει αρένες θανάτου σε όλη την Ελλάδα

 
IMG_7210
 
Η περίπτωση του Βόλου
 
Καταγωγή από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης και του πρώην ανατολικού μπλοκ έχουν οι συμμετέχοντες στα κυκλώματα που στήνουν αιματοβαμμένες αρένες θανάτου για κυνομαχίες στην Αττική και στην περιφέρεια.
 
Η περίπτωση του Βόλου, όπου ένας 30χρονος ρωσικής καταγωγής κατακρεουργήθηκε από τον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ, για το οποίο οι Αρχές έχουν υπόνοιες ότι είχε εκπαιδευτεί για κυνομαχίες, φέρνει στο προσκήνιο όσα σοκαριστικά γίνονται στον σκοτεινό κόσμο των κυκλωμάτων που εκπαιδεύουν αθώα τετράποδα μετατρέποντάς τα σε φονικές μηχανές, στον βωμό του παράνομου κέρδους και των αρρωστημένων θεαμάτων.

Οι καταγγελίες για διοργάνωση αγώνων είναι συνεχείς, αλλά οι συλλήψεις ελάχιστες, ενώ όσοι κάθονται στο εδώλιο πέφτουν στα «μαλακά», παρά τις αυστηρές προβλέψεις του νόμου. Δεν λείπουν βέβαια και οι οπαδοί του φριχτού θεάματος που ταξιδεύουν στα Βαλκάνια για να ζήσουν με ασφάλεια το αρρωστημένο πάθος τους.


Στο παρακάτω σύνδεσμο η συνέχεια του ενδιαφέροντος άρθρου: https://olympia.gr/2017/08/09/%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b8/#more-803588

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου