Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Αθήνα. 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο


Αγαπητοί φίλοι
 
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο, που θα διεξαχθεί 19-22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου και η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος αντιλαμβανόμενες την πολλαπλή σημασία της επιστήμης της εντομολογίας για τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας διοργανώνουν το 17ο ΠΕΣ με πολλαπλούς σκοπούς:

Α. Την διάχυση της πιο πρόσφατης και έγκυρης επιστημονικής γνώσης αλλά και της ουσιαστικής εφαρμογής των αποτελεσμάτων της έρευνας
Β. Την ανταλλαγή απόψεων και την συζήτηση για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων
Γ. Την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση
Δ. Την πρόκληση του ενδιαφέροντος του κοινωνικού συνόλου για γνωριμία με τα έντομα και γνώση της σημασίας τους.

Για την πραγματοποίηση αυτών των σκοπών στο συνέδριο θα παρουσιαστούν διαλέξεις Ελλήνων και ξένων ομιλητών, διακεκριμένων στον τομέα τους. Σε συνεδρίες προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων θα παρουσιαστούν τα νεότερα ευρήματα της εντομολογικής έρευνας στην χώρα μας. Θα μας απασχολήσουν επίκαιρα ζητήματα όπως η ολοκληρωμένη και βιολογική αντιμετώπιση εντομολογικών εχθρών, οι εξελίξεις στην χημική αντιμετώπιση, νεοεμφανισθέντες εχθροί και εχθροί που βρίσκονται προ των πυλών, θέματα δημόσιας υγείας και ζωονόσων που μεταδίδονται με έντομα. Επίσης θα αναπτυχθούν δράσεις επικαιροποίησης γνώσεων και ενημέρωσης για τα έντομα.

Η οργανωτική επιτροπή θα προσπαθήσει να οργανώσει ένα ενδιαφέρον και άρτιο συνέδριο. Όμως για την επίτευξη των στόχων του συνεδρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η δική σας συμμετοχή. Πιστεύοντας ότι η συμμετοχή σας θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως την δραστηριότητά σας, σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο συνέδριο είτε παρουσιάζοντας την εργασία σας είτε παρακολουθώντας τις εργασίες του και λαμβάνοντας μέρος στις συζητήσεις και στις δράσεις του συνεδρίου.


Αναμένοντας να σας καλωσορίσουμε στις εργασίες του συνεδρίου
 
Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής
ο πρόεδρος Διονύσιος Περδίκης (Γ.Π.Α.)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου