Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Καρδίτσα. Ο Δήμος Παλαμά διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας

 
palamas
 
Στόχος του διαγωνισμού, στο πλαίσιο των προσπαθειών προβολής των ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου, είναι η ανάδειξη του φυσικού τοπίου, του οικιστικού ιστού, των ιστορικών μνημείων και της καθημερινής ζωής, μέσα από την ενεργή συμμετοχή και την καλλιτεχνική ματιά των πολιτών καθώς και η δημιουργία ενός εξαιρετικά σημαντικού φωτογραφικού αρχείου που θα βρίσκεται στην διάθεση του Δήμου Παλαμά.

Λάβε μέρος στην ανάδειξη της περιοχής σου. Με τη δική σου ματιά φώτισε τις γνωστές και άγνωστες πτυχές τουΔήμου μας, των τοπίων της, της καθημερινότητας και της Ιστορίας της.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί με έναρξη την 8η Αυγούστου 2017 και λήξη την 8η Σεπτεμβρίου 2017.

Οι πρώτες τρείς (3) φωτογραφίες θα αναδειχθούν από ψηφοφορία κοινού, η οποία θα διεξαχθεί μέσα από ειδική εφαρμογή για τον διαγωνισμό στο Facebook, και θα παραλάβουν τιμητική διάκριση από τον Δήμο Παλαμά καθώς και εκπτωτικά κουπόνια από καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου. Ακόμα, δέκα (10) φωτογραφίες θα προκύψουν από κριτική επιτροπή και θα παραλάβουν έπαινο συμμετοχής από το ΔήμοΠαλαμά και εκπτωτικά κουπόνια από καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου.

Μετά το πέρας του διαγωνισμού, τοΣάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων και έκθεση φωτογραφιών στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα εκτεθούν στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. Μετά την λήξη του έτους θα παραμείνουν στα αρχεία του Δήμου.

Για τους όρους συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Παλαμά
www.palamas.gr.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου