Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη ο "Γύρος της Πόλης"



Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλεί για συμμετοχή στον «Δρόμο Υγείας»Το Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΑΠΟΚΔΑ), απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους μαθητές αλλά και στους ενήλικες να συμμετάσχουν στον Δρόμο Υγείας «Ο Γύρος της Πόλης», που διοργανώνεται την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2012, και να βιώσουν αυτή την εμπειρία, που «στόχο έχει να προαγάγει υγιείς στάσεις και συμπεριφορές διά μέσου της μαζικής άθλησης»...
Θα υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες, στις οποίες θα ενταχθούν οι συμμετέχοντες ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ ανάλογη είναι και η απόσταση που θα κληθούν να διανύσουν.

Αφετηρία και τερματισμός του Δρόμου Υγείας έχει οριστεί ο Φάρος της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι εγγραφές συμμετοχής θα γίνουν την ίδια μέρα στις 9:45 π.μ. στον Φάρο Αλεξ/πολης.

Διευκρινίζεται ότι «οι συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη του ιατρικού ελέγχου της υγείας τους. Οφείλουν να μεριμνήσουν, με ιδιαίτερη επιμέλεια, να συνεργαστούν με τον ιατρό τους, ώστε να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους».

Ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ καλεί τους αθλητές όλων των τμημάτων του να συμμετέχουν στον ΔΡΟΜΟ ΥΓΕΙΑΣ και να φορούν την μπλούζα του σωματείου.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
  1. 5ης και 6ης ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: 1.000 μ. - Ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.
  2. ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: 1.500 μ. - Ώρα εκκίνησης 11:10 π.μ.
  3. ΛΥKΕΙΟΥ: 2.000 μ. - Ώρα εκκίνησης 11:20 π.μ.
  4. 18ο ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩ: 4.000 μ. - Ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ.
       ΑΦΕΤΗΡΙΑ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:    ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου