Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Προβολή κρητικών προϊόντων από την πολωνική αλυσίδα Super Market ALMA

                                
Προβολή κρητικών προϊόντων από την πολωνική αλυσίδα Super Market ALMA Σε συνέχεια Πολωνικής Επιχειρηματικής Αποστολής στην Κρήτη (21-23 Οκτωβρίου 2013), Αποστολή η οποία και είχε συνδιοργανωθεί από την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Πολωνία και την Περιφέρεια Κρήτης, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε την τρέχουσα εβδομάδα πρόγραμμα προβολής κρητικών τροφίμων των εταιρειών FELEA, BOTZAKIS, ELIVIA, RENIERIS, VASILAKIS, TERRA CRETA, από την πολωνική αλυσίδα Super Market ALMA.

Υπενθυμίζουμε ότι η Πολωνική Επιχειρηματική Αποστολή απαρτιζόταν από 8 εκπροσώπους πολωνικών εταιρειών εισαγωγής τροφίμων, φρούτων και λαχανικών, από εκπροσώπους 4 μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Πολωνίας, καθώς και από 3 δημοσιογράφους (National Geographic, Voyage και Podroze), ενώ συνοδευόταν από την Πρέσβυ στην Πολωνία κα Τασία Αθανασίου, τον Προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων κ. Παντελή Γιαννούλη και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας, κ. Αλέξη Γεωργιάδη.

Τα αποτελέσματα της αποστολής, κρίνονται ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά καθώς πέραν, των συμφωνιών που προέκυψαν μεταξύ πολωνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, υπήρξαν δημοσιεύματα για την Κρήτη και στα 3 παραπάνω αναγραφόμενα πολωνικά τουριστικά περιοδικά, θα διοργανωθεί η ετήσια συνάντηση των τουριστικών πρακτόρων με τους οποίους συνεργάζεται το πολωνικό πρακτορείο ITAKA στην Ιεράπετρα μεταξύ 12-19 Οκτωβρίου τ.ε., ενώ όπως προαναφέραμε και μετά από συμφωνία 7 κρητικών επιχειρήσεων τροφίμων με το Super Market ΑΛΜΑ, ξεκίνησε την τρέχουσα εβδομάδα πρόγραμμα προβολής κρητικών τροφίμων.

Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην πολωνική αγορά παρόμοιο πρόγραμμα προώθησης, ενώ επισυνάπτεται και το διαφημιστικό έντυπο του ALMA.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου