Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Γαλλία. Τοίχος αναρρίχησης, διαφήμιση μάρκας επίπλων

 
IKEA αναρρίχηση τοίχου1
 
Οι διαφημιστικές εκστρατείες που υλοποιούνται από τη σουηδική μάρκα επίπλων IKEA συνήθως καταλαμβάνουν υψηλή θέση στην δημιουργικότητα, αλλά περιμένετε «μέχρι να δείτε το πιο πρόσφατο» κόλπο «της εταιρείας!
 
IKEA τοίχος αναρρίχησης κάθετα σχεδιασμένου διαμέρισματος που ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει σκαρφαλώνοντας. Αυτή η πολύχρωμη εγκατάσταση δίπλα στο τεράστιο γοτθικό καθεδρικό ναό Clermont-Ferrand έχει ως στόχο να προωθήσει το 30ο κατάστημα του λιανοπωλητή που άρχισε στη Γαλλία και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την τοπική υπηρεσία επικοινωνίας Ubi Bene. Χαρά του παιχνιδιού που απελευθερώνεται μέσα από έντονα χρώματα, έντονη αντίθεση του μνημείου πίσω.

Ακριβώς όπως σε ένα κανονικό τοίχο αναρρίχηση, άνθρωποι της περιπέτειας μπορούν να ανέβουν με τη χρήση διαφόρων λαβών για χέρια και πόδια. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, αυτά τα κομμάτια αναρρίχησης είναι επίσης κομμάτια από πραγματικά έπιπλα: ερμάρια, τραπέζια, ράφια μονάδες, ακόμα και κρεβάτια. Το πιο cool πλεονέκτημα είναι ότι αν αισθάνεστε κουρασμένοι, μπορείτε να χαλαρώσετε σε κάποια από τα καθίσματα στον τοίχο. Κάθε ορειβάτης βοηθήθηκε στην πορεία με συστήματα ασφαλείας και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτή η εγκατάσταση ΙΚΕΑ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις που  έχουμε δει- δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα πιο πρωτότυπο τρόπο για να πείσει τους περαστικούς να δοκιμάσουν ένα προϊόν επίπλου.
 
IKEA αναρρίχηση τοίχου2
 
IKEA αναρρίχηση τοίχου3
 
IKEA αναρρίχηση τοίχου4
 
IKEA αναρρίχηση τοίχου5
 
IKEA αναρρίχηση τοίχου6
 
 

1 σχόλιο:

  1. Hello!

    amazing climbing wall!

    If you need some equipment for climbing and others accessories please check our website with online store. We are shipping worldwide.

    https://www.gecko-holds.com/

    best regards,
    Gecko holds company

    ΑπάντησηΔιαγραφή