Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Βότανα από το Αγρόκτημα Βασιλάκου στην 14η Οικολογική γιορτή Καρδίτσας

 
2-1
 
Αν αληθεύει ότι η ευτυχία κρύβεται σε μικρές στιγμές της καθημερινότητας, οι βοτανολόγοι θα προσθέσουν ότι μπορεί να κρύβεται και σε μια κούπα ζεστού αρωματικού – φαρμακευτικού ροφήματος που χαρίζει διαύγεια, ζωτικότητα και διώχνει τη θλίψη
Το νόημα της ευτυχίας δεν είναι για όλους το ίδιο. Ορισμένοι την ταυτίζουν με τον πλούτο, άλλοι με την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα ή τη φήμη… Για πολλούς αρκεί μια αγκαλιά, ένας καλός λόγος, ένα χαμόγελο και η αίσθηση ότι οι άνθρωποι γύρω τους είναι καλά, για να νιώσουν και οι ίδιοι ευτυχισμένοι. Είναι αλήθεια ότι η «συνταγή» της πολύτιμης ευτυχίας αλλάζει διαρκώς ανάλογα με την εποχή που ζούμε και τον τρόπο που ερμηνεύουμε τα πράγματα. Ωστόσο, κανείς δεν θα διαφωνήσει ότι απαραίτητα συστατικά της «συνταγής» είναι η πνευματική διαύγεια, η ηρεμία και η καλή διάθεση.
Χρησιμοποιώντας λοιπόν βότανα που φημίζονται για τις ιδιότητές τους να θεραπεύουν παθήσεις, να διώχνουν τη θλίψη, να τονώνουν το σώμα, να αυξάνουν την ενεργητικότητα και να «καθαρίζουν» το νου, κάνουμε το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας!

Σας περιμένουμε στην 14η Οικολογικής Γιορτή Καρδίτσας από 18 έως 21 Σεπτέμβρη 204 στο Παυσίλυπο, να δείτε πολλά και διάφορα από 40 περίπου εκθέτες.
 
 
πηγή: http://www.karditsanews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου