Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Έτοιμη να εμπλουτίσει την «οικογένεια» των BF η ΣΕΚΑΠ

                          
Έτοιμη να εμπλουτίσει την «οικογένεια» των BF η ΣΕΚΑΠΝέα σήματα ετοιμάζεται να λανσάρει το αφεντικό της ΣΕΚΑΠ, τα οποία περιλαμβάνουν πλέον και…slim τσιγάρα!
Όπως γράφει ο ΜΑΧΗΤΗΣ για τον εμπλουτισμό της οικογένειας των ΒF, της σειράς με το bio-filter, με την οποία η ΣΕΚΑΠ είχε φέρει επανάσταση στην καπνοβιομηχανία πριν σχεδόν δύο δεκαετίες, ετοιμάζεται πλέον η κορυφαία Ξανθιώτικη καπνοβιομηχανία που εδώ και ένα χρόνο έχει περάσει στον όμιλο επιχειρήσεων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.
 
Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν που έχει ολοκληρώσει την συμβατική του υποχρέωση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 25 εκατ. ευρώ, ελέγχει πλέον μέσω της Donskoy Tabak το 94,5% της ΣΕΚΑΠ, ενώ ο Συνεταιρισμός των Εργαζομένων κατέχει ποσοστό άνω του 4%, με το ποσοστό των Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών να είναι κάτω από το 1%.
 
Σε αυτό τον έναν χρόνο που η ΣΕΚΑΠ πέρασε στη διοίκηση Σαββίδη, αποδεικνύεται πως πράγματι ο επιχειρηματίας έχει σκοπό να ξαναβάλει τη θρακιώτικη καπνοβιομηχανία γερά στο παιχνίδι.
 
«Από το Νοέμβριο του 2013 υλοποιούμε ένα σχέδιο ταξινόμησης των σημάτων μας και εμπλουτισμού του προϊοντικού μας μείγματος, επιδιώκοντας βελτίωση των μεριδίων μας στην εσωτερική αγορά και παράλληλη αύξηση των εξαγωγών, στο πλαίσιο του Ομίλου, παράγοντας πλέον για τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και των Βαλκανίων, ενώ στοχεύουμε και σε αγορές της Αφρικής, Κεντρικής Αμερικής  και της Ασίας», αποκάλυψε στη Voria.gr o υπεύθυνος Μάρκετινγκ της βιομηχανίας, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.
 
Σε αυτό τον ένα χρόνο, η παραγωγική ...ανάταξη της ΣΕΚΑΠ, έδωσε αποτελέσματα.
 
Η αρχή έγινε το Νοέμβριο του 2013 με το λανσάρισμα στην αγορά του κομμένου καπνού, Old Town 17 gr σε δύο styles, κίτρινο και μπλε, αξιοποιώντας παράλληλα και ένα σημαντικό asset που έχει η περιοχή, την ιστορία της παλιάς πόλης της Ξάνθης.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου