Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ηπειρώτικη Γιορτή Μανιταριού στα Άνω Πεδινά

MANITARIAΟ σύλλογος Μανιταρόφιλων Ηπείρου διοργανώνει την «4η Ηπειρώτικη Γιορτή Μανιταριού» την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 25-26-27 Μαΐου του 2012 στην Λαμπριάδειο σχολή Στο Δ.Δ. Άνω Πεδινών Ζαγορίου. Η εκδήλωση, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ζαγορίου και τον Πολιτιστικό σύλλογο πανωσουδενιωτών περιλαμβάνει ομιλίες και ενημέρωση σχετικά με τα μανιτάρια, μανιταρογνωσία και εργαστήριο μικροσκοπίου, εξορμήσεις στο δάσος για την αναγνώριση άγριων μανιταριών, δημιουργικό εργαστήριο και δραστηριότητες για τα παιδιά με ζωγραφιές και πηλοκατασκευές και γλέντι με μουσικά συγκροτήματα. Επίσης θα μοιραστεί μανιταρόσουπα.
Οι στόχοι της γιορτής συνοπτικά είναι η γνωριμία με τον κόσμο των μανιταριών, η ανάπτυξη της μανιταροφιλίας και η προβολή του μανιταρολογικού πλούτου της Ηπείρου.
Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.
Η γιορτή θα ξεκινήσει την Παρασκευή το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τηv Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ενώ η έναρξη της κύριας εκδήλωσης θα γίνει το Σάββατο 26 Μαΐου στις 18:00.



Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα στο site του συλλόγου http://www.manitarofiloi.gr και επιπλέον στο www.manitari.gr.
Πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις από τους
Θανάσης Ντίνος πρόεδρος Δ.Σ τηλ 6937560675
Γιώργος Λάμπρου αντιπρόεδρος Δ.Σ τηλ. 6944474057,
Κώστας Φρίγκας τηλ 6948406392,
Βασίλης Μυλωνάς 6976184755.
e-mail: manitarofiloi@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου