Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πτώση Θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά



Πτώση Θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά




Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται να χαλάσει ο καιρός, με πτώση θερμοκρασίας, τοπικές βρεοχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και σε ορεινές περιοχές της στερεάς και της Πελοποννήσου, γράφει η iefimerida.


Αναλυτικότερα:


Για τη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, ιδίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες,οι οποίες θα αυξηθούν θα αυξηθουν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινες και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 15 και 26 βαθμών Κελσίου
Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα νότια ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Για την Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Για την Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 13 και 27 βαθμών Κελσίου.


Για αύριο Παρασκευή, στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Στην Ηπειρο και τη Στερεά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και τοπικές βροχές στα ορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και θα παρουσιαστεί μικρή πτώση θερμοκρασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου