Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ποδηλατικός γύρος Λίμνης Πλαστήρα


Ο Δήμος Λ.Πλαστήρα, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας, ο Λαογραφικός-Μορφωτικός Σύλλογος Κρυονερίου και η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ), η οποία έχει και την Τεχνική υποστήριξη, συνδιοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 13/05/2012, ποδηλατικό αγώνα αντοχής με την ονομασία «2ος Γύρος Λίμνης Πλαστήρα». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:


Κυριακή 13/05/2012 Αγώνας Αντοχής 78 χλμ


Τόπος: Kρυονέρι Καρδίτσας (Πλατεία Κρυονερίου)
Διαδρομή: κυκλική διαδρομή. Προεκκίνηση 22 χλμ. Από (Κρυονέρι Καρδίτσας – Καλύβια Πεζούλας-Νεοχώρι-Μπελοκομύτη-Φράγμα). Στάση, ανασυγκρότηση εκκίνησης αγώνα, ελεύθερο 56 χλμ. (Φράγμα-Μούχα-διασταύρωση Καστανιάς 6ο χλμ προς Ραχούλα-διασταύρωση 18,5ο χλμ προς Μονή Πέτρας, Καταφύγιο-Άγιο Αθανάσιο διασταύρωση 33ο χλμ προς Τσαρδάκι-Μονή Κορώνης-διασταύρωση 43,2ο χλμ προς Μεσηνικόλα-Μορφοβούνι-Κρυονέρι).

Δηλώσεις Συμμετοχής:


Για την διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες, να δηλώσουν συμμετοχή έως στις 10/05/2012, τρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα στο email: pepaplastira@gmail.com ή στο fax 210 7563064. Θα πρέπει να μας αναφέρετε ονοματεπώνυμο, ΑΜ ΠΕΠΑ(για όσους έχουν) ή Δελτίο ΕΟΠ, την κατηγορία και την ομάδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Π.Α. http://www.pepa.gr


Εγγραφές:


Σάββατο βράδυ 18:30-20:00μμ στο σχολείο Κρυονερίου, στην πλατεία του χωριού ενώ παράλληλα θα γίνει και το Τεχνικό Συνέδριο, όπου θα πρέπει να παραβρίσκονται και οι οδηγοί των ΙΧ συνοδείας για να παραλάβουν τους αριθμούς τους.
Κυριακή πρωί 08:00 – 9:00πμ στο σχολείο Κρυονερίου, στην πλατεία του χωριού.

Εκκίνηση: 9:15πμ Πλατεία Κρυονερίου
Προεκκίνηση: 22 χλμ
Αγωνιστικό μέρος: 56 χλμ
Κατηγορίες: Μasters A’/B’/Γ’/Δ’/Θ’ και ΟPΕΝ.


Απονομές:
Οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή στην Πλατεία Κρυονερίου , περίπου στις 14:30-15:00 μμ, αμέσως μετά τον τερματισμό των αθλητών.
Ο 1ος, 2ος, 3ος, κάθε κατηγορίας θα πάρει κύπελλο και μετάλλιο.
Οι έξι πρώτοι κάθε κατηγορίας, δίπλωμα.
Εκτός των επάθλων των νικητών, θα δοθεί και αναμνηστικό μετάλλιο από τον Δήμο, για όλους τους συμμετέχοντες καθώς και έπαθλο για την πολυπληθέστερη ομάδα που θα λάβει μέρος.
Μετά τις απονομές θα δοθεί γεύμα(catering) για όλους τους αθλητές και συνοδούς στην πλατεία Κρυονερίου.
Θα ακολουθήσουν χοροί από τα χορευτικά των μορφωτικών και λαογραφικών συλλόγων Κρυονερίου και Πλαστήρα Καρδίτσας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα νούμερα θα μπουν αυστηρά λοξός αριστερά πάνω – κάτω.


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ:


Ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ και οι ειδικοί της ΠΕΠΑ.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και τους βασικούς κανονισμούς της ΕΟΠ και τους ειδικούς της ΠΕΠΑ, αποφασίζει επιτόπου η αγωνόδικος επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της διοργάνωσης.
Οι αθλητές-αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, φθορά και απώλεια αγωνιστικού υλικού.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ             ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΛΙΩΡΑ


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου