Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι φιλοξενούμενοι στο Κέντρο περίθαλψης Πύργου σας χαιρετούν και περιμένουν την αγάπη σας!




Οι φιλοξενούμενοι στο Κέντρο περίθαλψης Πύργου σας χαιρετούν και περιμένουν την αγάπη σας!



Για 16η ημέρα, οι 11 αδέσποτοι φίλοι μας που είχαν (κυρίως) σαν στέκι τους την κεντρική πλατεία του Πύργου συνεχίζουν να δέχονται την φροντίδα των μελών του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου στον χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Πύργου και λειτουργεί σαν Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων.
Η στήλη βρέθηκε στο χώρο το μεσημέρι του Σαββάτου μεταφέροντας σας -φωτογραφικά- την κατάσταση που επικρατεί εκεί...

Με την εθελοντική προσφορά των μελών του συλλόγου, οι τετράποδοι φίλοι μας είναι υγιέστατοι, ζωηροί και χαρούμενοι αντιμετωπίζοντας με άλλη διάθεση την κάθε ημέρα...
Τα καλά νέα γι` αυτούς δεν σταματούν εδώ, αφού τις τελευταίες ημέρες ο καθ` ένας από αυτούς διαθέτει πλέον και το (ξύλινο) σπιτάκι του που το έφτιαξε εθελοντής φίλος του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Επί καθημερινής βάσης, πρωί-βράδυ, εθελοντές πηγαίνουν στο χώρο (σ.σ. κοντά στο νοσοκομείο του Πύργου) και τα φροντίζουν.
Ιδιαίτερη σημασία έχει και το γεγονός πως ένας πανευτυχής ιδιοκτήτης την προηγούμενη εβδομάδα, βρήκε τον σκύλο του από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η στήλη και συγκινημένος πήγε εκεί και τον παρέλαβε και πάλι!

Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου εύχονται όλα τα σκυλάκια να βρουν τους ιδιοκτήτες τους ή έστω μια οικογένεια που θα τα αγαπήσει και θα τα περιθάλψει. Είναι όλα ήρεμα, υγιέστατα και έτοιμα να αφοσιωθούν σε όποιον τους δείξει αγάπη...

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι είναι δεκτή κάθε προσφορά φιλόζωου πολίτη/επιχειρηματία για τροφές ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή τους... οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6932 593045 και 6976 711487 ή να επισκεφθεί και το «προφίλ» του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου στο Facebook.


Γιώργος Γουβιάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου