Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Βιοτροχός-Ανακύκλωση ελαστικών: παρουσία στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις







Από την Κίνα μέχρι τη Μολδαβία και από την Ινδία μέχρι τη Ρωσία και την Κύπρο «ταξιδεύει» φέτος η βιομηχανία ανακύκλωσης ελαστικών «ΒΙΟΤΡΟΧΟΣ A.E» προκειμένου να δώσει το παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου της παγκοσμίως και να ενισχύσει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές. Αιχμή του δόρατος αυτής της στρατηγικής αποτελεί η συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση, Waste Expo 2012, που θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ανακύκλωσης στον τομέα παγκοσμίως, δεδομένου ότι έχει ήδη φιλοξενήσει περισσότερες από 11.000 εταιρίες από όλο τον κόσμο.

Επίσης με την παρουσία της στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού, FSB KOLN, TURF AND GRASS EXPO AMSTERDAM, με επιπλέον προγραμματισμένες συμμετοχές σε REW Istanbul 2012 και σε Gulf International Stadium Expo 2012 Kuwait, καθώς και με τις διαρκείς επισκέψεις της σε υπάρχοντες και νέους πελάτες του εξωτερικού καταξίωσε τη θέση της στο χώρο και είναι πλέον από τις πιο γνωστές μονάδες ανακύκλωσης σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία με διαρκώς αυξανόμενες διεθνείς πωλήσεις.
Η ΒΙΟΤΡΟΧΟΣ Α.Ε παράγει και διακινεί μεγάλες ποσότητες τρίμματος καουτσούκ (διαφορετικών κοκκομετριών για διαφορετικές χρήσεις όπως infill για σύνθετους χλοοτάπητες, για στίβο κ.α.) και πούδρας, ενώ παράλληλα διακινεί τα παραπροϊόντα από την διαδικασία της ανακύκλωσης όπως σύρμα, λινό και ατσάλι. Επιπλέον ύστερα από συνεχείς απαιτήσεις των πελατών της είναι στη διαδικασία έρευνας με σκοπό την παραγωγή πλακών ασφαλείας, αντικραδασμικών ρολών και την βαφή τρίματος..
Ανακυκλώνει τα μεταχειρισμένα ελαστικά με τρόπο φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ με τη δομή και την καταξιωμένη παρουσία της στο εξωτερικό καταφέρνει να αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση και να διατηρεί μια σταθερή ανοδική πορεία.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου