Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ύδρα. Λιθοστρώνεται ο δρόμος από το «Μικρό Καμίνι» έως το «Γεφυράκι του Βλυχού».

 
Λιθοστρώνεται ο δρόμος από το «Μικρό Καμίνι» έως το «Γεφυράκι του Βλυχού».
 
Δημοπρατήθηκε το έργο της λιθόστρωσης «Μικρό Καμίνι» έως «Γεφυράκι του Βλυχού». Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 675.270 ευρώ που αφορά στη λιθόστρωση και τον ηλεκτροφωτισμό στον δρόμο από το «Μικρό Καμίνι» έως το «Γεφυράκι του Βλυχού» και προβλέπεται να ξεκινήσει άμεσα. Παράλληλα σύμφωνα με τη διακήρυξη κατά το έργο θα πραγματοποιηθεί και κατασκευή μικρών τοιχίσκων από λιθοδομή σε διάφορα σημεία και κυρίως σε σημεία ανισοσταθμίας. Επίσης θα γίνει αποκατάσταση φθορών και ανακατασκευή των αρμών σε υφιστάμενες λιθοδομές-λιθοστρώσεις σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 675.270 ευρώ έτυχε επιπλέον έκπτωσης 33%, που θα μειώσει κατά ένα μεγάλο ποσό τη δαπάνη. Ενώ χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης: «Τουλάχιστον τρεις προηγούμενες δημοτικές αρχές του νησιού μας είχαν στοχεύσει στο έργο αυτό πλην όμως η εξασφάλιση ακόμα και της χρηματοδότησης δεν επαρκούσε μιας και το όλο εγχείρημα σκόνταφτε σε γραφειοκρατικά εμπόδια και στην έκδοση των απαιτούμενων αδειών. Ως νέα Δημοτική Αρχή προβήκαμε σε συντονισμένες και επίπονες ενέργειες από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».



πηγή: http://fonitisydras.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου