Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη. Συζήτηση για την επαπειλούμενη οικολογική καταστροφή στον Κορινό Πιερίας!

 
 
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, ΚΑΛΛΙΣΤΩ, WWF Ελλάς και οι Φίλοι Περιβάλλοντος Πιερίας 2008 μας καλούν για καφέ/μπύρα/ποτό/κοκτέϊλ (ή και όλα τα παραπάνω) για έναν καλό σκοπό!

Το Σάββατο στις 20 Δεκεμβρίου οργανώνουν εκδήλωση για την οικονομική υποστήριξη της προσφυγής στο ΣτΕ κατά της πολεοδόμησης του παραθεριστικού οικισμού «Ολυμπιάδα» στον Κορινό Πιερίας.

Πρόκειται για μία Ολυμπιάδα… τσιμέντου 6.500 κατοίκων σε παραθαλάσσια υγροτοπική έκταση και εντός περιοχής του δικτύου Natura 2000! Η οικοδόμηση του παραθεριστικού οικισμού, παραβιάζει κατάφωρα την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς θα συντελέσει στην καταστροφή σημαντικών ειδών και οικοτόπων!
 
Δείτε περισσότερα εδώ: https://callistonews.wordpress.com/2014/07/21/korinos/
 
Το Σάββατο στις 20 Δεκεμβρίου από τις 17:00 και μετά (μέχρι αργά!) στο καφέ-μπαρ-design factory “Βord de l’eau” http://www.bdl.gr/drinkroom/ (Εγνατίας 45, εντός Στοάς, Κέντρο, Θεσσαλονίκη).

Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την Ολυμπιάδα και δίνοντας ένα χρηματικό ποσό για τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης, μπορούμε να απολαύσουμε όσους καφέδες/μπύρες/ποτά/κοκτέϊλ θέλουμε με έκπτωση!
 
 
πηγή: http://ecology-salonika.org/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου