Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πιερία. «Let's do it Greece 2014»

 
 ΠΙΕΡΙΑ : «Let's do it Greece 2014»
 
 Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης –όπως και πολλοί άλλοι – εδώ και δεκαετίες καθαρίζει και συντηρεί μονοπάτια και δασικές περιοχές ιδιαίτερου κάλλους όπως τον Όλυμπο ,τον Αίσονα ποταμό, την ποδηλατική διαδρομή <<ΕΛ 1>> στο πλατανόδασος Νεοκαισάρειας.... αλλά κυρίως στα Πιέρια όρη !

Ειδικά για το 2014 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ,ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με την μεγαλύτερη διαδικτυακή ποδηλατοπαρέα της Πιερίας https://www.facebook.com/eleutheroi.pierias ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,Ελεύθερους Ποδηλάτες Παλαιού Κεραμιδιού, Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ με την υποστήριξη του καταστήματος «EXTREME SPORTS & ΠΟΔΗΛΑΤΟ» Κατερίνης και προσκαλούν όλο τον κόσμο να συμμετέχει !


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “Let’s do it”;

"Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τρίτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας!

Πληροφορίες, έφορος ποδηλασίας Σ.Ε.Ο.Κατερίνης: Μηλιώρης Δημήτρης τηλ: 23510 73977.
 
 
 πηγή: http://www.pierialife.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου