Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Ιωάννινα. Τετραήμερο στο Μέτσοβο των γεύσεων και της παράδοσης


METSOBO BRADYO Δήμος Μετσόβου στην προσπάθεια του να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία των τοπικών επαγγελματικών κλάδων του τουρισμού και των αγροτικών προϊόντων διατροφής, συμμετέχει στο Έργο «TemptingStreets», το οποίο υλοποιείται με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013.
 
Στο πλαίσιο του Έργου ο Δήμος Μετσόβου διοργανώνει από το Σάββατο 28/12/2013 έως και την Τρίτη 31/12/2013Φεστιβάλ με τίτλο «Το Μέτσοβο των γεύσεων και της παράδοσης-Tempting streets» με στόχο την προώθηση και την προβολή του τομέα παραγωγής, μεταποίησης και εμπορευματοποίησης των τοπικών αγροτικών προϊόντων.
 
Για τον λόγο αυτό καλούνται όσοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο 6945151560, υπόψιν κ. Στέργιο Ταλάρη.
 
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Μετσόβου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενώ κατά τη διάρκεια του τετραημέρου εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί έκθεση παρουσίασης τοπικών αγροτικών προϊόντων, μουσικά δρώμενα, ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με τα τοπικά προιόντα (Infoday) καθώς και ποικίλες εκδηλώσεις.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου