Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

1ος Αγώνας Δρόμου Ανατολικής Μάνης "Χαριλάος Βασιλάκος"

 

 
Μια πραγματικά όμορφη και ξεχωριστή δρομική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι εκατοντάδες δρομείς, περιπατητές, εθελοντές και θεατές που συμμετείχαν στον 1ος αγώνα δρόμου Ανατολικής Μάνης ‘’Χαρίλαος Βασιλάκος’’, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία. Διοργανωτής ήταν ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με το Σ.Δ.Υ. Αθήνας και την εταιρεία All About Running η οποία είχε αναλάβει τον συντονισμό και την τεχνική υποστήριξη του αγώνα. 

Το πρόγραμμα του αγώνα περιελάμβανε τον αγώνα δρόμου απόστασης 26 χλμ. όπου τερμάτισαν 172 δρομείς αλλά και αγώνα 1 χλμ. για παιδιά όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού συνολικά 129 εκκολαπτόμενοι δρομείς έζησαν τις πρώτες τους δρομικές εμπειρίες. Όλοι οι δρομείς εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την ομορφιά της διαδρομής, την πολύ καλή οργάνωση και χάρηκαν τη συμμετοχή τους.

Η εκκίνηση του αγώνα των 26 χλμ. δόθηκε στις 9:30 π.μ. από τον εγγόνό του Χαρίλαου Βασιλάκου, στην πλατεία Αθανάτων στην Αρεόπολη ενώ ο τερματισμός έγινε στο Γύθειο στην Πλατεία Δημαρχείου όπου αρκετός κόσμος έδωσε το παρών τιμώντας όχι μόνο τους νικητές αλλά και όσους συμμετείχαν. 

Για την ιστορία νικητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που έτρεξε σε πάτρια, για αυτόν, εδάφη.
 
Συγχαρητήρια στην Εργαζόμενη Πολύτεκνη Μητέρα από το Ναύπλιο Αντιγόνη Θεοδώρου που κατέκτησε την τρίτη θέση στις γυναίκες με χρόνο 2.17.11. Συγχαρητήρια ακόμα και στα 2 παιδιά της Αναστασία και Ιωάννα Τσολάκου που έτρεξαν στον αγώνα δρόμου 1 ΧΜ.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου