Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Πάτρα. Το ρόδι δίνει (και) αισιοδοξία – Η Πατρινή εταιρεία που στράφηκε στη πρωτογενή παραγωγή και εξάγει στο εξωτερικό

 
 
Πάτρα: Το ρόδι δίνει (και) αισιοδοξία – Η Πατρινή εταιρεία που στράφηκε στη πρωτογενή παραγωγή και εξάγει στο εξωτερικό
 
 

Η στροφή προς την αχαϊκή γη και την αγροτική ανάπτυξη είναι για πολλούς Αχαιούς το αντίδοτο στην οικονομική κρίση, ενώ η ύπαιθρος του νομού προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για επιχειρηματικές κινήσεις με βάση την πρωτογενή παραγωγή.

Ένας από τους Αχαιούς αυτούς, είναι ο πρώην πρόεδρος της ΔΕYΑΠ Χρήστος Μπακαλάρος και νυν δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με την παράταξη του Δημήτρη Κατσικόπουλου. Ο κ. Μπακαλάρος προχώρησε στην ίδρυση εταιρίας παραγωγής ροδιού με έδρα την περιοχή των Φαρρών Αχαΐας.

Μιλάμε για την εταιρία Bacfresh που έχει κλείσει παραπάνω από ένα χρόνο ζωής και ειδικεύεται στην καλλιέργεια ροδιού με βάση τις πιο σύγχρονες και άρτια οργανωμένες μεθόδους.

Το ρόδι είναι γνωστό ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του ανθρώπου και χρησιμοποιείται κατά κόρον σε πλήθος θεραπευτικών σκοπών, ενώ ο χυμός του συνιστάται από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Η γη των Φαρρών έχει όλες τις προδιαγραφές για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου δέντρου. Όσο για την Bacfresh στο έναν χρόνο ζωή της έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει εξαγωγές στο εξωτερικό.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου