Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Έκτη στην κατάταξη η Ελλάδα στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2013, στην Κολωνία

 
 
Έκτη στην κατάταξη η Ελλάδα στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2013, στην Κολωνία Με 220 ελληνικές επιχειρήσεις, εκπρόσωπους από 10 Επιμελητήρια και 4 Περιφέρειες, η Ελλάδα κάλυψε 5.000 τ.μ. και κατατάχθηκε στην έκτη θέση μεταξύ 98 χωρών στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA, που έλαβε χώρα στην Κολωνία.
«Taste like Greece» ήταν το σύνθημα του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, ο οποίος έλαβε μέρος με ομαδικά περίπτερα και «Greece is…Delicious» το σύνθημα της Promo Solution, η οποία συμμετείχε επίσης με ομαδικά περίπτερα.

«Το δυναμικό παρόν της Ελλάδας επιβεβαιώνει τον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεων, την προώθηση της ελληνικής παραγωγής στο εξωτερικό, καθώς και την αισθητά βελτιωμένη αναγνωρισιμότητα των ελληνικών προϊόντων» σημειώνει το επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του.

Στην ANUGA 2013 συμμετείχαν συνολικά 6.777 επιχειρήσεις καλύπτοντας 284.000 τ.μ. Ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών έφτασε τους 155.000 από 187 χώρες.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.anuga.de, προκειμένου να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου