Το εστιατόριο «De Kas», στο Άμστερνταμ, δημιουργήθηκε μέσα σε ένα θερμοκήπιο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τόσο με τα ολόφρεσκα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων όσο και με την ιδιαίτερα εξωτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εσωτερικό του.
Δέντρα, λαχανικά και βότανα ευδοκιμούν παντού, οι καρποί των οποίων αποτελούν τις πρώτες ύλες των φαγητών, προσδίδοντας στο εστιατόριο πολλά γευστικά αστέρια! Η εμμονή των ιδιοκτητών στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην πράσινη ανάπτυξη ήταν αυτά τα στοιχεία που τους παρακίνησαν να δημιουργήσουν αυτό το καινοτόμο εστιατόριο, που πολύ σύντομα έγινε το αγαπημένο στέκι των απανταχού καλοφαγάδων.
Εξαιρετικά μενού, σπιτικά λικέρ αλλά και πρωτότυπες σαλάτες συνθέτουν το γεύμα, ενώ σε ειδικό χώρο το εστιατόριο πουλά τα προϊόντα του σε όσους το επιθυμούν. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στο θερμοκήπιο, κόβοντας ό,τι ακριβώς θέλουν να περιέχει το πιάτο τους! Από την παραγωγή στην κατανάλωση…
πηγή: http://perierga.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου