Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Υπερατλαντική διάκριση της GAEA στη Νέα Υόρκη!

                      
      
Υπερατλαντική διάκριση της GAEA στη Νέα Υόρκη!Η Gaea, εταιρεία που προωθεί διεθνώς το ποιοτικό ελληνικό προϊόν, βραβεύτηκε με δύο ασημένια μετάλλια στον μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου, New York International Olive Oil Competition, που έλαβε χώρα στο Διεθνές Κέντρο Μαγειρικής (International Culinary Center) της Νέας Υόρκης, μεταξύ 16 και 18 Απριλίου 2013!
Τα Gaea-Βρανά, Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και Gaea-Kritsa fresh, ένα καινοτόμο, Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αποθηκευμένο σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, προσέθεσαν ένα ακόμη βραβείο στο ενεργητικό τους, ενώ προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των ειδικών ξεχωρίζοντας στο φετινό διαγωνισμό.
 
Η Gaea ήταν μία από τις τρεις εταιρείες παγκοσμίως που έλαβε 2 μετάλλια και επίσης η μία από τις δύο, που έχουν παρουσία σε μεγάλα σουπερ μάρκετς και διεθνή διανομή!
 
Ο εν λόγω διαγωνισμός, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Απρίλιο, με τη συμμετοχή 15 κριτών από κάθε γωνιά του κόσμου, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από ακαδημαϊκούς φορείς. Στη διαδικασία της επιλογής των υποψηφιοτήτων λαμβάνουν μέρος, έμπειροι σεφ, επιχειρηματίες από το χώρο της γεύσης, αλλά και καταναλωτές. Στο φετινό διαγωνισμό, έλαβαν μέρος 653 ελαιόλαδα από 22 χώρες, ενώ τα βραβευθέντα ελαιόλαδα θα πωλούνται για λίγες εβδομάδες στο καφέ Fairway, το οποίο συμμετείχε ως χορηγός στο διαγωνισμό.
 
Ο διαγωνισμός υπογραμμίζει το γεγονός ότι τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ιδιαίτερα ελληνικό ελαιόλαδο, αξίζουν μια υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, θέση που η Gaea, μέσω της έντονης εξαγωγικής της δραστηριότητας, προωθεί επάξια σε περισσότερες από 24 χώρες ανά τον κόσμο.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου