Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Μαζί για τον Ασπροπάρη… ενάντια στις φόλες


Κάθε ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που εμπνέονται από τον αγώνα σου και προσπαθούν μαζί σου, είναι μοναδική. Με μεγάλη τους χαρά λοιπόν, οι εθελοντές του WWF υποδέχτηκαν στο γραφείο τους στη Δαδιά μια διεθνή ομάδα μαθητών του Pinewood – The American International School of Thessaloniki, με την οποία συζήτησαν για τις δράσεις προστασίας του Ασπροπάρη, στις οποίες συμμετέχει η οργάνωση, στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE για τη διάσωση του Ασπροπάρη στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία...
Με αφορμή το περιστατικό δηλητηρίασης των δύο Ασπροπάρηδων
στην Αμφίπολη Σερρών, η ομάδα των μαθητών κουβέντιασε όλους τους πιθανούς λόγους που η χρήση των δηλητηριασμένων δολωμάτων συνεχίζει να αποτελεί διαδεδομένη πρακτική και προβληματίστηκε ως προς τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε τέτοια φαινόμενα να εξαλειφτούν.

Πρώτο βήμα: να γίνουν όλοι συμμέτοχοι στη λύση! Η δημιουργικότητα και η διάθεση για δράση πήραν τον λόγο. Η ομάδα δήλωσε πως η επίσκεψή τους αυτή θα αποτελέσει έναυσμα για μια σειρά πρωτοβουλιών, που θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν, με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος «Τα δηλητηριασμένα δολώματα απειλούν το φυσικό μας περιβάλλον – Πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί ΤΩΡΑ».
 
 
πηγή: WWF action , http://alexpolisonline.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου