Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αυθαίρετο στη Μύκονο από «εκλεκτή» του Παπακωνσταντίνου






Μετά τον υπουργό Περιβάλλοντος, ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ», διαθέτει αυθαίρετη εξοχική κατοικία στο δάσος της Βραυρώνας Αττικής, μια προσωπική του επιλογή, η Α’ αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η κυρία Μαρίνα Σουγιουλτζή, καταγγέλλεται από κατοίκους της Μυκόνου για σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων που αφορούν επεκτάσεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει στο Νησί των Ανέμων.

Η υπόθεση της κυρίας Σουγιουλτζή, που μόλις στα 32 της χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου, ορίστηκε με απόφαση του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου Α’ αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καλύπτοντας το κενό του παραιτηθέντος κ. Γιώργου Χατζηνικολάου, χαρακτηρίζεται από νομικούς παράγοντες των Κυκλάδων ως η μοναδική περίπτωση αυθαίρετης δόμησης στη Μύκονο για την οποία έχουν εκδικαστεί ασφαλιστικά μέτρα.

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον των οικογενειών Σουγιουλτζή και Κακούρη (συνιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων δωματίων) κατατέθηκε από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Μανταλένα», οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν στο protothema.gr, είχαν έννομο συμφέρον, καθώς οι εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης των ενοικιαζόμενων δωματίων σε έκταση που βρίσκεται μπροστά από την επιχείρησή τους θα έκλειναν τη θέα της επιχείρησης τους προς τη θάλασσα και όχι μόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου