Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Έρευνα της Στρατονομίας για τη θανάτωση της σκυλίτσας στο στρατόπεδο του Αυλώνα






Ο Βασίλης Σεφερίδης αντισυνταγματάρχης και διοικητής του 951ου Τάγματος Στρατονομίας επικοινώνησε σήμερα με το www.zoosos.gr και ζήτησε τα στοιχεία, που έχουμε στη διάθεση μας, στο πλαίσιο της δικαστικής πράξης την οποία διεξάγει ύστερα από εντολή της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών, σχετικά με την υπόθεση της θανάτωσης της σκυλίτσας, που έγινε σε στρατόπεδο του Αυλώνα.
Νωρίτερα σήμερα ακόμα και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσίευσε σχετική είδηση στην οποία αναφέρεται ότι την καταγγελία για κακοποίηση ζώου από οπλίτη μετά από εντολή ανωτέρου του στο 575ο Τάγμα Πεζοναυτών στην Αυλώνα διερευνά η εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών. Γι’ αυτήν την καταγγελία σχετικά με το έγκλημα το www.zoosos.gr έχει αναφερθεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012.
Το Α.Π.Ε. - Μ.Π.Ε. τονίζει «Με αφορμή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, απέστειλε εκ νέου διαταγή στους κατά τόπους διοικητές με την οποία υπενθυμίζει τις εντολές που αφορούν τη διαχείριση του θέματος των αδέσποτων ζώων στα στρατόπεδα».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου