Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δωρεάν φροντίδα για τα ιπποειδή και στην Πάρο



Δωρεάν φροντίδα για τα ιπποειδή και στην Πάρο

 
 
Οι επισκέψεις της Ομάδας Φροντίδας Ιπποειδών του GAWF πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.



Η Ομάδα Φροντίδας Ιπποειδών της «Δράσης για τα Ζώα» - ANIMAL ACTION (είναι το γνωστό Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων – GAWF, που άλλαξε όνομα) θα επισκεφθεί την Πάρο, για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα εργαζόμενα ζώα (γαϊδούρια και μουλάρια) των κατοίκων του νησιού για δύο μέρες από τις 31 Μαΐου έως την 1 Ιουνίου 2012.
Η Ομάδα Φροντίδας Ιπποειδών με επικεφαλής την Ελίζα Γκέσκου, που είναι κτηνίατρος και τον Άρη Μπραστιανό, o οποίος είναι πεταλωτής σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, φιλοζωικά σωματεία και ενεργούς πολίτες στοχεύει όχι μόνο στην παροχή κτηνιατρικής φροντίδας στα ιπποειδή, αλλά και στην ενημέρωση και εκπαίδευση των ιδιοκτητών των ζώων αλλά και των κτηνιάτρων, που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα είδη ζώων.
Οι επισκέψεις της Ομάδας Φροντίδας Ιπποειδών του GAWF πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά και έμπρακτα στο να συνεχιστεί η παράδοση της χρήσης των ιπποειδών αλλά πάντα με γνώμονα την ευζωία τους και με σεβασμό στις ανάγκες και στα δικαιώματα των ζώων.
Αν έχετε γαϊδουράκι ή μουλάρι και θέλετε οι ειδικοί να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται, να το φροντίσουν και φυσικά να σας εξηγήσουν πως μπορείτε να το περιποιείστε τότε καλέστε την Μαίρη Πράις στο τηλέφωνο: 6987985765 ή την κτηνίατρο Ελίζα Γκέσκου στα τηλέφωνα: 2103840010 , 6945444992 .
Θα της δώσετε το όνομα σας και την διεύθυνση, που θα βρίσκεται το ζώο σας, προκειμένου να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα των επισκέψεων που θα καθοριστούν αυτές τις ημέρες.


πηγή: zoosos
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου