Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ηλεία: Οι "Υδροναύτες" παρουσιάζονται . . .

                     
                     
                    Η επίσημη παρουσίαση της οργάνωσης ΜΚΟ Υδροναύτες του παραρτήματος στην Ηλεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. θα γίνει επίσημη παρουσίαση της οργάνωσης
                    και του παραρτήματος Ηλείας σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Πύργου.


                    Στη εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ Παναγιώτης Τασιαδάμης με θέμα « Η οργάνωση - Στόχοι για το 2012», ο συντονιστής του παραρτήματος Ηλείας Νεκτάριος Λιάβας με θέμα «Στόχοι του Παραρτήματος Ηλείας», ο επιστημονικός συνεργάτης και μέλος των Υδροναυτών Ηλείας Νίκος Πυρομάλλης θαλάσσιος περιβαλλοντολόγος, με θέμα «Η σημασία της Βιοποικιλότητας στη Θαλάσσια περιοχή της Ηλείας» και ο θαλάσσιος περιβαλλοντολόγος και μέλος της επιστημονικής ομάδας των υδροναυτών -¨ΠΥΘΕΑΣ¨ Βαγγέλης Αλεβίζος με θέμα « Ο καταδυτικός τουρισμός στην Ελλάδα»

                    Η εκδήλωση πραγματοποιείται μετά την ευγενική χορηγία του πρατηρίου υγραερίου κίνησης «Αφοί Γ. Καζάρα» Αγ. Γεώργιος Πύργου, την υποστήριξη των Νίκου Σακούλη (Ήχος - Εικόνα) και Θ. Μόσχοβου «Ηλείος Οίνος» και την ευγενική παραχώρηση του πνευματικού κέντρου από τον Δήμο Πύργου.





                    Δεν υπάρχουν σχόλια:

                    Δημοσίευση σχολίου