Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δείτε ένα από τα σπίτια του Ντι Κάπριο. Για όποιον ενδιαφέρεται ενοικιάζεται. Σας βρίσκονται 150.000 δολάρια το μήνα;

 


ΦΩΤΟ: O Ντι Κάπριο νοικιάζει το σπίτι του – Σας βρίσκονται 150.000 δολάρια το μήνα;


Οι φαν του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχουν αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να κοιμηθούν στο κρεβάτι του.
Πάντα με την προϋπόθεση ότι καταφέρουν να νοικιάσουν την βίλα του στο Μαλιμπού, μια από τις τρεις που έχει στην περιοχή. Το μόνο πρόβλημα. Οι λευκές πλαστικές καρέκλες που έχει στο ντεκ.
Στα 6 εκ. δολάρια, τιμή πώλησης της συγκεκριμένης οικίας στο Malibu Colony Road το 2002, ο Ντι Κάπριο -ως έξυπνος επενδυτής- δεν είχε άλλη επιλογή από να την αγοράσει. Ανεβάζοντας τον αριθμό των σπιτιών του στην περιοχή σε τρία.






Δέκα χρόνια μετά ο 37χρονος σταρ, συνειδητοποιώντας ότι δεν θα καταφέρει να έρθει καθόλου εδώ αυτό το καλοκαίρι, αποφάσισε να την νοικιάσει έναντι 150.000 δολαρίων το μήνα. Ποσό που μπορεί να κατέβει και στα 75.000 δολάρια αν πρόκειται για πιο μακροχρόνια μίσθωση.


 


 

Φαινομενικά πρόκειται για ευκαιρία.
Η οικία είναι πρώτο τραπέζι πίστα στον ωκεανό, συνολικής έκτασης 2.700 τ.μ., με επτά κρεβατοκάμαρες, guest house και αίσθηση ότι πρόκειται για ένα σπίτι ζωντανό, μέσα στο οποίο έχουν όντως ζήσει, μαλώσει, κάνει σεξ άνθρωποι.


 


Το μόνο πρόβλημα είναι η λευκή πλαστική καρέκλα -κομπλέ με τραπέζι- της φωτογραφίας. Σόρι Λέο, τέτοιες έχουμε και στο δικό μας εξοχικό.


 

 
πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου