Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Βρήκαν την ψιψίνα να περιφέρεται στο πλοίο Blue Star Paros

 
 
Μέσα στο πλοίο Blue Star Paros που εκτελεί το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τις Κυκλάδες εντοπίστηκε να περιφέρεται η ψιψίνα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όταν το πλήρωμα βρήκε το ζώο προχώρησε σε επανειλημμένες ανακοινώσεις ώστε αν κάποιος από τους επιβάτες το έχασε να το παραλάβει.
 

Όμως κανείς εκ των επιβατών δεν ανταποκρίθηκε και κανείς δεν δήλωσε απώλεια, ούτε αναζήτησε την ψιψίνα. Γι’ αυτό και υποθέτουν πως η γατούλα μπορεί και να είναι «λαθρεπιβάτης» δηλαδή να μπήκε στο πλοίο χωρίς να το αντιληφθεί το προσωπικό από κάποιο λιμάνι των Κυκλάδων.
 
 

Αν είναι αδέσποτη θα χρειαστεί ένα καλό σπιτικό!

Οι εργαζόμενοι στο καράβι τη φρόντισαν – καθώς βρισκόταν εκεί για περίπου δύο εικοσιτετράωρα – και μόλις το Blue Star Paros έδεσε σήμερα στο λιμάνι της Σύρου επικοινώνησαν με τον κτηνίατρο Μανώλη Βορρίση του εξήγησαν τι έχει συμβεί και του την παρέδωσαν για να είναι ασφαλής.

Η ψιψίνα δεν φέρει τσιπ, είναι υγιής, έχει στο λαιμό της σημάδι από λουράκι, είναι φιλική με τους ανθρώπους και φυσικά πανέμορφη. Αν την χάσατε ή αν θέλετε να την υιοθετήσετε καλέστε στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων στο τηλέφωνο: 2281079439.

 
πηγή: www.zoosos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου