Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιάννης Καλπούζος ταξιδεύει την Άρτα με το «Ιμαρέτ»


 ARTA KALPOYZOS1Στα πλαίσια υλοποίησης στοχευμένου σχεδίου για την ανάδειξη των μνημείων Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Αρταίων και με απώτερο στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας ώστε να βγει από την εσωστρέφεια και να αναδείξει το κάλλος της στο εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου Αρταίων, όπου ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Τσιρογιάννης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κ. Λιόντο, συνάντησαν τον Αρτινό συγγραφέα κ. Καλπούζο και συνομίλησαν μαζί του για την απήχηση που έχει το βιβλίο του «Ιμαρέτ» στο εξωτερικό.

Ο κ. Καλπούζος σκοπεύει να πραγματοποιήσει παρουσίαση του βιβλίου του στην Κωνσταντινούπολη το Μάρτιο και η Δημοτική Αρχή με τη συνεργασία του Αρτινού συγγραφέα σκέφτεται την υλοποίηση τουριστικής διαδρομής Κωνσταντινούπολη –Άρτα με στόχο την προσέλκυση τουριστών από την Κωνσταντινούπολη στην Άρτα για να δουν από κοντά τα πολιτιστικά μνημεία της Άρτας που περιγράφονται στο βιβλίο του κυρίου Καλπούζου.

Μάλιστα, μια πρώτη ιδέα είναι η εκδρομή αυτή από Κωνσταντινούπολη προς Άρτα να είναι πενθήμερη ώστε οι τουρίστες να έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν πληθώρα πολιτιστικών μνημείων και αξιοθέατων της περιοχής μας, να γευτούν τα παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, να δουν τις ομορφιές της φύσης μας και να συνδυάσουν με ρεαλιστικές εικόνες
στη σκέψη τους όλα όσα διάβασαν στο βιβλίο «Ιμαρέτ». 



πηγή:
http://www.epiruspost.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου