Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Αστικό περιβάλλον - Φλώρινα. Καθαρισμός του πεζόδρομου της Φλώρινας

 
 
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου το πρωί, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Φλώρινας με ειδικό μηχάνημα πλήρως επανδρωμένο, προχώρησε στην καθαριότητα του πεζόδρομου και της πλατείας, μια πράξη απαραίτητη μετά από τις βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις των τελευταίων μηνών.

Με την βοήθεια του νερού απομακρύνθηκαν υπολείμματα ξένων σωμάτων που έφεραν οι βροχές και η κόκκοι άμμου που έριξε ο Δήμος κατά το παρελθόν πάνω στον πάγο για την αποτροπή της ολίσθησης των πεζών.

Είναι βέβαιο ότι η υπηρεσία καθαριότητας λειτουργεί άριστα!

Αυτό κάνει την Φλώρινα μια από τις καθαρότερες πόλεις… όχι μόνο της χώρας μας αλλά και ευρωπαϊκά, γεγονός που διαφαίνεται και τονίζεται από τους ξένους επισκέπτες.

Προ μηνών διάβασα σε ξένο περιοδικό επιστολή Γερμανού αναγνώστη όπου έγραφε στον Δήμαρχο της πόλης του (Wuppertal) ότι θα πρέπει να επισκεφτεί την ακριτική Φλώρινα, να δει και να μάθει πως τα καταφέρνουν να την κρατούν καθαρή 30 μέρες τον μήνα 365 μέρες τον χρόνο!
 
Τέτοια σχόλια Γερμανών υπηκόων έρχονται να επιβραβεύσουν τις ακούραστες προσπάθειες του Δήμου στον τομέα της υγιεινής και της ποιότητας ζωής των Φλωρινιωτών.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου