Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΛΕΩΝ. Η ιστορία συνεχίζεται... με μια σφαίρα στη σπονδυλική στήλη

 
ΛΕΩΝ : η ιστορία συνεχίζεται... με μια σφαίρα στη σπονδυλική στήλη
 
Όταν μαζέψαμε τα Χριστούγεννα τον κομματιασμένο Λέων από την πλατεία της Προσοτσάνης Δήμου Δράμας, πιστέψαμε ότι θεραπεύοντας τον από την ψωρίαση θα μπορούσε να υιοθετηθεί ή να επανενταχθεί σε ελεγχόμενη από μέλη του συλλόγου περιοχή εντός της πόλης της Δράμας.

Πιστέψαμε ΛΑΘΟΣ! Η αδυναμία στα πίσω άκρα του την οποία θεωρήσαμε αποτέλεσμα της πλήρους ασιτίας του ήταν μια σφαίρα στη σπονδυλική στήλη.

Η ηλικία του ΛΕΩΝ (είναι έντεκα χρόνων) και η αναπηρία του στα πίσω άκρα δεν επιτρέπουν την επανένταξή του. Χρειάζεται άμεσα ένα σπίτι με ανθρώπους που θα τον αγαπούν και θα τον βοηθήσουν να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωή του με αξιοπρέπεια. Είναι απαραίτητη πλέον η φιλοξενία του στην πανσιόν μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι γι αυτόν.

Επίσης είναι απαραίτητες περαιτέρω εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία ή μυελογράφημα) βάση της γνωμάτευσης του κτηνιάτρου κ. Τσοκαταρίδη ο οποίος τον εξέτασε. Αθροιστικά το ποσό των συγκεκριμένων εξετάσεων ανέρχεται στα 600 περίπου ευρώ, το οποίο δυστυχώς δεν διαθέτουμε.

Ζητούμε να βοηθήσετε στην προώθηση της υιοθεσίας του ΛΕΩΝ.

Ζητούμε την οικονομική στήριξη σας είτε για την περαιτέρω διαμονή του Λέων στην πανσιόν είτε για τις εξετάσεις που απαιτούνται.

Οι ακτινογραφίες και η ιατρική γνωμάτευση, έχουν αναρτηθεί προς ενημέρωση σας.
 
 
Για την μέχρι τώρα φιλοξενία του στην πανσιόν, ευχαριστούμε θερμά τους:
Mάρθα Αγιουτάκη
Κατερίνα Ζαρίφη
Μαρία Συμεωνίδου
Λίτσα Καρύδη

Επίσης ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή Ιορδάνη Ελευθεριάδη που φιλοξενεί στην πανσιόν του τον Λέων στην συμβολική τιμή των πέντε ευρώ ημερησίως ως αδέσποτο.

Ο ΛΕΩΝ δεν είναι ο μόνος που χρειάζεται την στήριξη όλων μας.
Είναι όμως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ


EYROBANK ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ'' 0026-0767-87-0102592324 IBAN : GR8002607670000870102592324 BIC: ERBKGRAA.
Αρ.Πρ.182/2010

Τηλέφωνο επικοινωνίας για υιοθεσία 6937561995 Δέσποινα και 6944344849 Ρίτσα

Διαβάστε την ιστορία του ΛΕΩΝ...
 
 
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΡΑΜΑΣ"
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου