Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Σε παγωτό αιγοπρόβειου γάλακτος και αυτόματους πωλητές προχωρά ο συνεταιρισμός «Θρακών Αμνός»


Σε παγωτό αιγοπρόβειου γάλακτος και αυτόματους πωλητές προχωρά ο συνεταιρισμός  «Θρακών Αμνός»Πριν το τέλος του 2017 αναμένεται η εγκατάσταση αυτόματων πωλητών γάλακτος σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, από τον Συνεταιρισμό «Θρακών Αμνός», όπως δήλωσε στην περιφερειακή ραδιοεφημερίδα του Δικτύου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΕΡΤ ο Τεχνικός Σύμβουλός του Κωνσταντίνος Μπλιάτσιος.
 
Επίσης πέρα από το κατσικίσιο γάλα, από τους πωλητές θα διατίθεται και παγωτό από αιγοπρόβειο γάλα!
 
Ειδικότερα για το συνεταιρισμό Θρακών Αμνός, που πρόσφατα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, εγκαινίασε τις εγκαταστάσεις του Τυροκομείου του, ο κ. Μπλιάτσιος ανέφερε πως μεταξύ των στόχων της εμπορίας του αιγοπρόβειου γάλακτος και της μεταποίησης του σε πιστοποιημένα προϊόντα, αξιοποιώντας τις τοπικές συνταγές, είναι και η δημιουργία ζώνης γάλακτος στον Έβρο.
 
«Θα δημιουργηθεί μια σειρά τοπικών γαλακτοκομικών προϊόντων, η οποία θα φύγει για τις κεντρικές αγορές των Αθηνών και άλλων μεγάλων πόλεων της κεντρικής Ελλάδας, οι οποίες περιμένουν τις νέες πιστοποιημένες και παραδοσιακές συνάμα γεύσεις», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Μπλιάτσιος.


πηγή: http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου