Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Η 1η ελληνική ολοκληρωμένη έκδοση ελαιοκομίας

 
 
Το κενό γνώσης που υπήρχε μέχρι πρότινος στον ελαιοκομικό κλάδο έρχεται να καλύψει το βιβλίο Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας «Το Ελαιόλαδο», μέσα από 700 έγχρωμες σελίδες όπου 37 ειδικοί καταθέτουν με εκλαϊκευμένο τρόπο τις γνώσεις τους γύρω από την καλλιέργεια, την παραγωγή, την τυποποίηση, τη διατροφική αξία του ελαιολάδου και τις πολιτικές γύρω από αυτό.
 
Παράλληλα, μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό αποτυπώνεται το αποκαλούμενο και «εθνικό» μας προϊόν και αναδεικνύονται οι πολύπλευρες πτυχές του.

Η 2η παρουσίαση του βιβλίου, που ακολούθησε χρονικά μετά από αυτήν στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστη αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.



πηγή: https://olympia.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου