Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Δημόσιος χώρος - Αλεξανδρούπολη. Παραδόθηκαν προς χρήση το Πάρκο Δεσποζόμενων Σκύλων και το "Θέατρο Νερού"

 
Αλεξανδρούπολη: Παραδόθηκαν προς χρήση το Πάρκο Δεσποζόμενων Σκύλων και το "Θέατρο Νερού"
 
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου η επίσημη παράδοση προς χρήση στους δημότες του Δημοτικού Πάρκου Δεσποζόμενων Σκύλων και του “Θεάτρου Νερού” στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη, στην Αλεξανδρούπολη.

Στην παράδοση, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, Γιάννης Βαταμιδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Κουκουράβας, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την λειτουργία του πάρκου δεσποζόμενων σκύλων και του “θεάτρου νερού”.
 
Το πάρκο δεσποζόμενων σκύλων είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος και περιφραγμένος χώρος, όπου τα δεσποζόμενα σκυλιά θα μπορούν να παίζουν, στα διάφορα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί, χωρίς να ανησυχούν οι ιδιοκτήτες τους.
 
 
Το “Θέατρο Νερού” είναι ουσιαστικά μία πισίνα δύο επιπέδων επιφάνειας περίπου 700 τ.μ. με το νερό να υπερχειλίζει από το ένα επίπεδο στο άλλο.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του και εξήρε την προσπάθεια του Αντιδημάρχου Γιάννη Βαταμίδη για να γίνει το πάρκο αυτό στο οποίο οι δημότες της πόλης με δεσποζόμενα ζώα μπορούν εκεί να βρίσκουν μια διέξοδο και τα σκυλιά θα μπορούν να παίζουν. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι ο χώρος θα βελτιωθεί, θα φυτευθούν δέντρα για να υπάρχει σκιά κι αν χρειαστεί το πάρκο μπορεί να επεκταθεί κι άλλο.
 
 
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βαταμίδης τόνισε ότι όσοι έχουν δεσποζόμενα σκυλιά είχαν την ανάγκη ενός τέτοιου χώρου και υπάρχει η βούληση το πάρκο να επεκταθεί αργότερα.
 
 
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας σημείωσε πως με παρεμβάσεις σαν και αυτές, το Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη αποκτά άλλη μορφή και γίνεται ακόμα ομορφότερο. Για το “Θέατρο Νερού”, που ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες, ο κ. Κουκουράβας είπε ότι δεν είναι ένα συντριβάνι αλλά μια πισίνα, είναι μια γωνία του πάρκου που αποκτά ενδιαφέρον και τόνισε ότι σιγά - σιγά το πάρκο αποκτά ζωή.
 
 
Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι δύο Αντιδήμαρχοι, ανακοίνωσαν ότι οι παρεμβάσεις και οι βελτιώσεις στο Οίκοπάρκο Αλτιναλμάζη θα συνεχιστούν, ώστε το πάρκο να αλλάζει συνεχώς μορφή και να προστίθενται χώροι και λειτουργίες που θα αξιοποιούν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου