Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τρίκαλα. Έκθεση Φωτογραφίας «Η ζωή στην πόλη»

 
Έκθεση «Η ζωή στην πόλη» από την Φωτογραφική Ομάδα ΤρικάλωνΗ Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει την πρώτη Έκθεση Φωτογραφίας νέων μελών της, με τίτλο «Η ζωή στην πόλη».
Πρόκειται για φωτογραφίες που παρήγαγαν νέα μελη της Ομάδας, που παρακολούθησαν τα μαθήματα «αρχαρίων» που διοργάνωσε η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων τη χρονιά που πέρασε.
 
Μέσα από το θέμα που επιλέχθηκε, οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν την πόλη τους μέσα από μια άλλη οπτική, προσπαθώντας να αναδείξουν πτυχές της καθημερινότητας, που άλλοτε αγνοούσαν ή προσπερνούσαν, κάτι που ήταν και από τους βασικούς στόχους των σεμιναρίων, να διευρύνουν δηλαδή, τον οπτικό τους ορίζοντα.
 
Συμμετέχουν, αλφαβητικά, οι: Ιωάννα Βράκα, Βασίλης Καναβός, Γιώργος Κουβελάς, Μαρία Κυριαζή, Αλεξία Κωνσταντάκου, Μαρία-Εμέλα Μίτση, Εύη Μπλαντζώνη, Μαρία Νικητοπούλου, Ανδρέας Πελεκάνης, Γιώργος Πούλιος, Νάνσυ Ράγγου, Αντιγόνη Τζέγκα, Στέφανος Τζιατζιάς, Βασίλης Χονδρός.
 
Η Έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας - Μουσείο Τσιτσάνη, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και θα φιλοξενείται στον ισόγειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου και θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου