Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

15η Έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου στο λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου

 
 
 
Ο Δήμος Επιδαύρου με μεγάλη του χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση της 15ης έκθεσης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ «Προϊόντα – Τουρισμός – Πολιτισμός» η οποία πραγματοποιείται από 4 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2013 στο λιμάνι Αρχαίας Επιδαύρου.


Στην Έκθεση παρουσιάζονται τα παραδοσιακά προϊόντα παραγωγής Πελοποννήσου, μέσω επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προβάλλεται ο Πολιτισμός μέσω Παράλληλων Μουσικοχορευτικών Εκδηλώσεων από Συλλόγους Πελοποννησίων και προωθείται ο Τουρισμός – Αγροτουρισμός , που προσφέρει ο τόπος, μέσω Ημερίδων και παράλληλων Εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς ο στόχος μας για αναβάθμιση της έκθεσης φέτος επιτυγχάνεται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Φέτος αποσκοπούμε στην ανάπτυξη της δομής της έκθεσης με εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό αλλά και με νέους και περισσότερους εκθέτες από όλη την Πελοπόννησο. Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχία είναι δεδομένη.

Η έκθεση λειτουργεί κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή από τις 18.00 έως τις 24.00 και την τελευταία εβδομάδα από τις 10.00 πρωί έως 24.00.

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου