Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιά στο Χιονοδρομικό του Μαινάλου


 
 
 
 
 

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο και τη Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου διοργανώνουν στην καρδιά του Μαινάλου, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013, από τις 5.00 το απόγευμα, μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου και της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Οστρακίνα.
Το χιονοδρομικό Οστρακίνα σε υψόμετρο 1600μ. που είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών δραστηριοτήτων και των ορειβατών θα υποδεχθεί στο χώρο έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού όλους όσοι θέλουν να ζήσουν μια μαγική βραδιά στο χιονισμένο Μαίναλο.
Μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρυσι η εκδήλωση όπου 6.000 και πλέον επισκέπτες βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο ο Δήμος Τρίπολης περιμένει και φέτος μικρούς και μεγάλους ανήμερα την πρωτοχρονιά, από τις 5.00 το απόγευμα.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει βραδινό σκι ,χορό , μουσική υπό τους ήχους DJ ,δάδες φωτιάς που θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση ενώ λαμπαδηδρόμοι σκιέρ θα πραγματοποιήσουν κατάβαση από το χιονισμένο Μαίναλο με κατεύθυνση στο σαλέ .
Το παραδοσιακό τσουκαλόκαυτο θα συνοδεύει την παγωμένη ατμόσφαιρα και ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης με το Δημοτικό Συμβούλιο θα κόψουν τη βασιλόπιτα για όλους.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου