Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Γρεβενά. "Pontini Race" αγώνας ορεινού δρόμου

 
Pontini Race αγώνας ορεινού δρόμου
 
Έπειτα από τέσσερις επιτυχημένους αγώνες ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Αθλητικός Σύλλογος Ποντινής Γρεβενών διοργανώνουν τον 5ο κατά σειρά αγώνα ορεινού δρόμου με την ονομασία.
 
 
Pontini Race
 
Από φέτος τα χιλιόμετρα του αγώνα αυξάνονται από 10 σε 16.
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας μη αγωνιστικού χαρακτήρα 1.500 μέτρων για παιδιά ηλικίας ως 12 ετών.
 
 
Ο αγώνας έχει ως αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία του χωριού.

Οι αθλητές κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κινούνται σε χωματόδρομους μέσα στη φύση και σε πολύ μικρό ποσοστό σε άσφαλτο, μόνο κατά την είσοδο και την έξοδο από το χωριό.

Η διαδρομή κινούμενη μέσα στο δάσος και σε συνδυασμό με την εποχή διεξαγωγής του αγώνα θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους αθλητές. Η απόσταση είναι 16 χλμ και η θετική υψομετρική διαφορά είναι 370 μ.

Θα υπάρχει σημείο ελέγχου μέσα στη διαδρομή όπου θα καταγράφεται ο κάθε δρομέας. Αν δεν καταγραφεί στο σημείο ελέγχου κάποιος δρομέας τότε θα αποκλειστεί από τον αγώνα και δεν θα συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα.

Ο παιδικός αγώνας διεξάγεται εντός του χωριού.


Για επιπλέον πληροφορίες δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://greveniotis.gr/sports/στιβοσ/item/15964-pontini-race-αγώνας-ορεινού-δρόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου