Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη. Ομιλία για την βιομηχανική κάνναβη στον Λαγκαδά


Ομιλία για την βιομηχανική κάνναβη στον ΛαγκαδάΕκδήλωση με θέμα «Καλλιέργεια Βιομηχανικής Κάνναβης» διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή, και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, του δήμου Λαγκαδά, ο βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων, Aρης Φωκάς.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο κύκλου ενημερωτικών συζητήσεων για θέματα που αφορούν την περιφέρεια εκλογής του.

«Ο δρόμος για μια "πράσινη" επανάσταση με βάση τη βιομηχανική κάνναβη θα μπορούσε να αποτελέσει μια παραγωγική κι εμπορική δραστηριότητα πρώτης γραμμής με μεγάλες εξαγωγικές προοπτικές» τονίζει ο κ. Φωκάς.

Ομιλητές στην εκδήλωση εκτός από τον κ. Φωκά θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Progress Advisors, Νίκος Γκιουζέλης και ο καλλιεργητής βιομηχανικής κάνναβης Αντώνης Τσίπης.

«Σκοπός των εκδηλώσεων που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο είναι να ενημερώσουμε τους Θεσσαλονικείς και δη τους κατοίκους της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, να τους ακούσουμε, να μιλήσουμε μαζί τους, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, χωρίς στεγανά και αποκλεισμούς» επισημαίνει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, σημειώνοντας πως όλοι πρέπει να συστρατευθούμε, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η χώρα και να βρει το βηματισμό της μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου