Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Επιστήμονες από όλη τη Μεσόγειο στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα


 Με τη συμμετοχή 76 επιστημόνων από όλη τη Μεσόγειο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη το εναρκτήριο σεμινάριο για τη διαχείριση των περιοχών του Δικτύου Natura 2000 στην περιοχή της Μεσογείου. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Περιβάλλον) με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειρίας και καλών πρακτικών για την αποτελεσματική διαχείριση στην πράξη των περιοχών Natura 2000 και τη διασφάλιση της προόδου όσον αφορά στους στόχους της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τη βιοποικιλότητα έως το 2020.
 
Το σεμινάριο ξεκίνησε χθες 26 και θα ολοκληρωθεί 28 Μαΐου στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Η διοργάνωση φιλοξενείται από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη Βιογεωγραφική Διαδικασία για το δίκτυο Natura 2000, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://ec.europa.eu/environment/nature/natura2000/platform/events/events-upcoming/108_mediterranean_seminar_en.htm.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου