Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στις 1 Ιουνίου η 2η Οικογιορτή Νέας Αγαθούπολης

 
 
Πέρσι το Μάιο διοργανώσαμε την "Γιορτή της Άνοιξης" και με τη συμμετοχή παραγωγών και χειροτεχνώνα από την περιοχή της Πιερίας περάσαμε ένα πολύ όμορφο πρωινό στο Παρατηρητήριο της Νέας Αγαθούπολης. Φέτος, η γιορτή μας μετονομάζεται σε "Οικογιορτή Νέας Αγαθούπολης" και εμπλουτίζεται με νέες δραστηριότητες, όπως έκθεση φωτογραφίας από φωτογράφους της Κατερίνης, αλλά και ομιλία για τα ζώα και συγκέντρωση τροφίμων για τα αδέσποτα της Κατερίνης.
 
Η 2η Οικογιορτή Νέας Αγαθούπολης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου. Και πάλι φέτος θα είναι μαζί μας συνεταιρισμοί τοπικών προϊόντων, παραγωγοί βιολογικών προϊόντων και χειροτεχνίας από την περιοχή της Πιερίας αλλά και από άλλες περιοχές της Μακεδονίας. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ξεναγηθούν στον υγρότοπο, να κάνουν παρατήρηση πουλιών με κιάλια και τηλεσκόπια από το παρατηρητήριο, αλλά και να δανειστούν τα ποδήλατα του Φορέα Διαχείρισης για μία βόλτα στον ποδηλατόδρομο, ενώ τα παιδιά θα παίξουν περιβαλλοντικά παιχνίδια.
 
Τα μέλη της Εφορίας  Φωτογραφίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών θα παρουσιάσουν εικόνες από τη δουλειά τους για τους υγροτόπους της Πιερίας
 
Η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι, διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και την οικολογική οργάνωση της Πιερίας Μητέρα Γη.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου