Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

3η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας


 
Από 31 Μαΐου έως 8 Ιουνίου
 
Την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων πολλές ειδικά για παιδιά, θα έχουν οι επισκέπτες της 3ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Καλαμάτας/2014, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 31 Μαΐου έως την Κυριακή 8 Ιουνίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Σήμερα στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, με τη συμμετοχή του αρμόδιου Αντιδημάρχου και υπηρεσιακών παραγόντων. Βασικό θέμα της συσκέψεως ήταν η οριστικοποίηση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων και των παράλληλων δράσεων καθώς και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν σε θέματα τάξης και καθαριότητας του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, προκειμένου η Έκθεση να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας - Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Διεύθυνση: Παπατσώνη 4
Τηλ.: 2721360846, 2721360844
Fax: 2721360857

 
πηγή: http://newsmessinia.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου