Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πρέβεζα. Η θάλασσα πνίγεται από τα βοθρολύματα

LYMATA AMBRAKIKOS
Σε χώρο όπου καταλήγουν τα λύματα μιας ολόκληρης συνοικίας έχει μετατραπεί παραλία της Πρέβεζας. Πρόκειται για ένα γεγονός που εκθέτει όλους τους αρμόδιους αλλά συνάμα δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Σύμφωνα με το PrevezaBest - http://www.prevezabest.blogspot.gr/-ανά μία ώρα περίπου, ο αγωγός που βρίσκεται στο εσωτερικό της τσιμεντένιας πλατφόρμας που οδηγεί στη θάλασσα, από την πίεση «εκρήγνυται» με αποτέλεσμα να παροχετεύει στη θάλασσα όλες τις ακαθαρσίες που παράγονται από τον οικισμό που βρίσκεται στην περιοχή του Νοσοκομείου, καθώς ο προβληματικός αγωγός δεν έχει συνδεθεί με το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού! Το έγκλημα όμως της Δημοτικής Αρχής δεν σταματά εκεί, αφού, παρά του ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης, εξακολουθεί να επιτρέπει την κολύμβηση στη συγκεκριμένη παραλία, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την υγεία των λουομένων.
 
Απομένει να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν στην περιοχή κυρίως όμως να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η κατάσταση να λάβει τέλος.
 
 
πηγή: http://www.epiruspost.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου