Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Καρδίτσα. 4η "Ευρυπύλεια Ποδηλατοδρομία" στον Παλαμά

     
Την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί για 4η χρονιά, η καθιερωμένη πλέον ετήσια «Ευρυπύλεια Ποδηλατοδρομία» με τη συμμετοχή ποδηλατιστών κάθε ηλικίας.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η 4η Ευρυπύλεια Ποδηλατοδρομία, θα είναι: Παλαμάς – Μεταμόρφωση – Ξωκλήσι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και επιστροφή (η συνολική διαδρομή είναι 18χλμ).
 
Η εκκίνηση της 4ης Ευρυπύλειας Ποδηλατοδρομίας, θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής από το Δημαρχείο Παλαμά, όπου και θα καταλήξουν οι ποδηλατοδρόμοι μετά την διαδρομή.
Για όσους ποδηλάτες πάρουν μέρος, μετά τον τερματισμό θα γίνει κλήρωση πέντε ποδηλάτων, που είναι προσφορά του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ).
Απαραίτητη είναι η εγγραφή και δήλωση συμμετοχής, πριν την έναρξη της Ποδηλατοδρομίας, στις 5.30μμ, στο χώρο της εκκίνησης.
Για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, θα φροντίσει το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά, ο Δήμος Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ) και ο διοργανωτής Αθλητικός Σύλλογος Παλαμά «Ευρύπυλος».
Μετά τον τερματισμό των ποδηλατιστών και την κλήρωση των ποδηλάτων, θα διεξαχθούν στην κεντρική πλατεία αγώνες βραδυπορίας – κορύνες για τους μικρούς ποδηλάτες.
 
 
 
πηγή: http://www.karditsanews.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου